over mij


Ik ben Joyce, getrouwd en moeder van drie geweldige dochters. Momenteel ben ik met veel plezier werkzaam in een superleuke lifestyle winkel in hartje Alkmaar.

Daarnaast is sieraden maken een grote hobby van me waarin ik mijn creativiteit lekker kwijt kan.

 

Mijn sieraadjes zijn allemaal handgemaakt en ik maak van alles maar een paar exemplaren . Ik hecht veel waarde aan mooie materialen, kleuren en werk met o.a. natuursteen, leer, Swarovski steentjes.

 

Het metaal waar ik mee werk is DQ metaal. Dat is een metaalsoort dat nikkelvrij is. Hierdoor zijn mijn sieraden voor veel mensen draagbaar. Dat is iets wat ik erg belangrijk vind. DQ (design quality) is een soort keurmerk geworden, waarmee het verschil in kwaliteit duidelijk wordt gemaakt. DQ staat voor een hoogstaande Europese kwaliteit. Naast dat nikkelvrij een groot voordeel is van DQ metaal, vind ik dat het erg fijn is dat het in verschillende platings te krijgen is. Een plating is de kleur die er aan het metaal is gegeven.

 

Jullie zullen zien dat er regelmatig nieuwe sieraden toegevoegd zullen worden en ook kunnen jullie me natuurlijk vinden op social media; Facebook, Instagram en Pinterest.

 

Voor vragen kunnen jullie me altijd mailen, appen of bellen.

Veel plezier in mijn webshop!