over mij


Miyuki tila kralen armbandjes.
Miyuki tila kralen armbandjes.

Hallo !Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website!  Mijn naam is Joyce, getrouwd en moeder van drie leuke dochters. Momenteel ben ik met veel plezier werkzaam in een superleuke lifestyle winkel in hartje Alkmaar genaamd Twinarts Lifestyle waar mijn sieraden tevens te koop zijn.

Daarnaast is sieraden maken een grote hobby van me waarin ik mijn creativiteit lekker kwijt kan.

 

Mijn sieraden zijn allemaal handgemaakt  . Ik hecht veel waarde aan mooie materialen, kleuren en werk met o.a. natuursteen, leer, Swarovski steentjes, edelsteentjes etc

 

Het metaal waar ik mee werk is DQ metaal. Dat is een metaalsoort dat nikkelvrij is. Hierdoor zijn mijn sieraden voor veel mensen draagbaar. Dat is iets wat ik erg belangrijk vind. DQ (design quality) is een soort keurmerk geworden, waarmee het verschil in kwaliteit duidelijk wordt gemaakt. DQ staat voor een hoogstaande Europese kwaliteit. Naast dat nikkelvrij een groot voordeel is van DQ metaal, vind ik dat het erg fijn is dat het in verschillende platings te krijgen is. Een plating is de kleur die er aan het metaal is gegeven .Daarnaast heb ik ook verschillende sieraden van Stainless steel.

 

Jullie zullen zien dat er regelmatig nieuwe sieraden toegevoegd zullen worden en ook kunnen jullie me natuurlijk vinden op social media; Facebook, Instagram en Pinterest. 

 

Als iets op mijn insta staat en niet op de website kun je altijd bestellen dmv dm,mail of app.

Veel plezier in mijn webshopje!